Vanliga frågor

Incheckning sker från klockan 15:00 under lågsäsong och från klockan 13:00 under högsäsong. Stugor har alltid incheckning tidigast 15:00. Är platsen ledig innan går det självklart bra att få tillgång till platsen/stugan då!
Under lågsäsong disponeras campingplatser till kl. 15:00 och under högsäsong till kl. 12:00.
På alla våra campingplatser med och utan el backas ekipaget in på platsen högra sida sett framifrån. Vid tältning på en vanlig husvagn- eller husbilsplats placeras även tältet på platsens högra sida. För mer detaljerad beskrivning, se bild längst ned till vänster på campingkartan.
Om ni vet med er att ni inte kommer hinna fram till campingen innan receptionen stänger ber vi er att meddela oss detta i förväg via telefon eller mejl.
Om ni inte betalar er bokning i tid kommer ni först och främst få en påminnelse via mejl. Om bokningen förblir obetald avbokas platsen.
Om ni har förbokat och betalat er plats och väljer att avbryta vistelsen tidigare sker ingen återbetalning. Läs mer om våra avbokningsvillkor under bokningsvillkor och ordningsregler.
Ja! Vi har gratis Wi-Fi på hela området. Lösenordet hittar ni på er campingkarta ni får i samband med incheckning. Obs, när campingen är fullbokad och det är många ute på nätet kan det gå lite segt!
Ja! I receptionen kan ni låna cyklar i utbyte mot en depositionsavgift som ni får tillbaka vid återlämning av cykeln.
Ja! Vi har en laddstolpe på 22 Ampere vid ett av våra servicehus där ni kan ladda med egen sladd. För att stolpen ska fungera behöver ni säga till oss i receptionen då ni i samband får en tagg som sätter igång strömmen. Pris: 4kr/kWh som betalas i receptionen
Er bokning blir bindande när ni erhållit en faktura och bekräftelse via mejl. Obs, ni har rätt att ångra er inom 24 timmar och få hela det betalda beloppet återbetalt.
I stuga 7,8 och 9 är hundar välkomna!
En bil är tillåtet att ha bredvid ert ekipage. Har ni fler bilar är ni varmt välkomna att parkera dessa på vår gästparkering precis efter infarten.
Ja, gäst städar stugan själv enligt städinstruktion som finns i stugan. Avresestädning går att köpa till i receptionen för 300kr senast ett dygn innan avresa.
Ja! Det finns en pizzeria i anslutning till receptionen.
Frukostbröd behövs inte förbeställas utan finns varje morgon från kl. 08.00 under högsäsong.