Bra att veta

Våra säsongsalternativ: Vårsäsong, sommarsäsong, höstsäsong samt vintersäsong.

Bokning: Om du vill boka en säsongsplats gör du detta via telefon på +46 503-310 52. Vårsäsongsplatser går att boka via hemsidan, mer info om bokning inför kommande säsong kommer publiceras till hösten.

Betalning: Tryck på en av knapparna ovanför för att se priserna till respektive säsong. På avtalet och fakturan står säsongsavgiften samt betalningsvillkor. I priset ingår varmvatten i duscharna, trådlöst Wi-Fi (ej streamingtjänster) samt vissa evenemang och aktiviteter.

Uppsägning av säsongstomt: Om du vill säga upp din säsongsplats behöver du som står på den aktuella fakturan skicka in en skriftlig uppsägning till kontakt@hjocamping.se senast dagen innan anmälningsavgiften ska vara betald (se faktura). Om ni inte säger upp er plats kommer ni automatiskt att bokas om till året därpå (gäller alla våra säsongsalternativ). Detta gäller dock ej om du endast har haft en eftersäsongsplats, då den måste bokas om varje år via telefon den 1 juli.
Har du däremot en försäsongsplats så bokas även eftersäsongen in automatiskt på samma bokning och då måste du ge besked via mejl senast 28 feb om du inte vill ha eftersäsongsplatsen.

Byte av säsongsplats: Önskar du byta plats kontaktar du receptionen för ytterligare information (gäller ej helsäsongsplatser).

Incheckning: Säsongsplatsen ska vara betald innan incheckning sker. Vid incheckning får du en personlig kod till infartsbommen.

El: Campingvärden läser av platsens elmätare på ankomstdagen och dokumenterar det i receptionen. Du som gäst skriver även upp eller tar ett kort på din mätarställning vid ankomst så att även du har rätt uppgifter. Nytt för i år! Campingpersonalen kommer läsa av elmätaren med jämna mellanrum samt vid utcheckning. Den förbrukade elen kommer sedan att faktureras till din angivna mejl. På vintersäsongen läser campingvärden av elmätaren vid årsskiftet samt vid utcheckning och kostnaden för den förbrukade elen faktureras till din angivna mejladress. Kontakten/sladden ska vara inkopplad under hela uppställningstiden så att ingen annan gäst använder ditt uttag. Vi rekommenderar dig att titta till din elmätare med jämna mellanrum så att du har koll på vad du förbrukar. Du reglerar själv inne i din vagn vad du vill ha igång. Är det kallt eller att ni har mycket på tickar det snabbt iväg. Observera att om elmätaren går sönder så stannar den – den skenar inte. Om elmätaren inte är ansluten alternativt att vi eller ni upptäcker att elmätaren inte fungerar kommer du som gäst att få betala en uppskattad elavgift (från senast dokumenterad elmätarställning) oavsett om ni bott i husvagnen eller ej.

Tomt: Vid för-, efter- och vintersäsong är det inte tillåtet att bygga golv/trall på sin tomt. Det är endast tillåtet på helsäsongsplatser. Ingen byggnation är tillåten utanför egen tomtgräns. Önskar du bygga trall/golv kontakta campingvärden för ett godkännande. Trall/golv måste göras på ett sådant sätt att flyttning lätt kan ske. Fyllnadsmaterial och förändring av tomt får endast utföras i samråd med campingvärd och endast då tomten uppvisar onormala markförhållanden. Det är heller inte tillåtet att anlägga rabatter i marken. Staket och fasta vindskydd upp till 70 cm i höjd är tillåtet. Tillfälliga vindskydd av tyg och liknande material som är högre än 70 cm är tillåtet förutsatt att det inte hindrar sikten av gator (t.ex. hörntomter). Fasta anordningar utöver detta är inte tillåtet om det inte skett en överenskommelse med campingvärd.

Övrigt: Vattnet ute på området stängs av när det blir för kallt och sätts på när vädret tillåter. Observera att snöröjning är begränsad till den stora infartsvägen.

Vi reserverar oss för eventuella ändringar!