Servicehus

Servicehus

Servicehus

Servicehus

Servicehus

Servicehus

På campingområdet finns det två servicehus

Servicehusen är märkta D och F på kartan. De har kök, dusch och toalett m.m. Varmvatten ingår i priset.

Under sommarsäsongen är de upplåsta och på vintern får du en kod vid incheckning.

Kök

I respektive kök finns det spis, ugn, mikrovågsugn, diskbänk samt diskmaskin. Det finns även utomhusdisk vid respektive servicehus.

Handikapptoalett & Familjeskötrum

I båda servicehusen finns en handikapptoalett med dusch samt ett familjeskötrum i servicehus D (nyckel hämtas i receptionen mot en depositionsavgift på 100 kr som återfås när du lämnar tillbaka nyckeln).

Färskvatten & latrintömning

Vid Båda servicehusen kan du fylla på färskvatten samt tömma latrin. Vid servicehus F finns även en CamperClean, en automatisk latrintömnings- & rengöringsstation som är gratis för er som bor på campingen. Ni hitter även färskvatten utmarkerat med på kartan.

Tvättstuga

Finns i servicehus F. Det finns två tvättmaskiner och en torktumlare (ingen förbokning krävs).

Tvätt: 4×10 kr/tvätt.
Tumlare: 2×10 kr/1 h.
Endast guldtiokronor, ej övriga mynt.

Skötsel

Alla Servicehus och lokaler städas av manliga och kvinnlig personal. För allas trevnad vill vi ha hjälp att hålla byggnaderna snygga och i ordning. Barn får inte uppehålla sig där utan tillsyn och skulle det mot förmodan ske får baren en tillsägelse av vuxen/personal. Det är inte tillåtet att ha husdjur, röka eller dricka alkohol inne i Byggnaderna. Ej heller att cykla, Åka kickboard eller inlines, i eller omkring byggnaderna.