Eftersäsong

Eftersäsong 19/8–25/9–2022 (6v.) och kostar 2000kr + el 2,00/kWh. Bokning sker via telefon 0503-31052 med start 1/7-2022 kl. 09:00. Då meddelar ni även ankomstdag.
Eftersäsongen betalas direkt i receptionen vid uppställning och incheckning av husvagn. Ni får en elmätare och har er kontakt/sladd i stolpen hela tiden ni är uppställda. Ni reglerar själva hur mycket el ni har på i vagnen då ni endast betalar för den el ni har förbrukat. Slutbetalning av el sker vid utcheckning då ni lämnar oss och tar med ert ekipage.
OBS! Begränsat antal.

Var god läs följande information: 

Våra säsongsalternativ innebär att ni förbokar er campingtomt vid något av dessa datum. Ni får en faktura samt ordningsföreskrifter och då anmälningsavgiften är inbetald är bokningen bekräftad och ni har då godkänt våra boknings- och ordningsföreskrifter. Vid avbokning görs ingen återbetalning av anmälningsavgiften. Ni checkar in vid uppställning och får då en personlig kod till bommen, som ni använder hela säsongen. Koden måste användas vid både in- och utfart när bommen är i marken (ni kan alltså inte åka in/ut med annan gäst). Ni behöver inte checka in/ut i receptionen vid varje tillfälle. Vid uppställning läses elmätaren av och dokumenteras i receptionen. Vi rekommenderar att även ni tar kort på eller skriver av elmätaren vid uppställning.

Gas: Det är tillåtet att ha gasolflaska i sitt campingekipage. Provtryckning skall ske varje år. Ni ska vid uppställning visa upp giltigt intyg på att provtryckningen är gjord. Övrig förvaring av gasolflaskor med varierade innehåll är förbjudet.

Brandsäkerhet: Alla våra gäster ska hålla rätt avstånd (minst 4 meter) mellan ekipagen enligt brandskyddsförordning. Det är campinggästens ansvar att se till att avstånden till grannar är riktig. Vid tillsägelse från personal skall vagn flyttas omgående. Säsongsgäst kontaktar receptionen vid minsta osäkerhet innan uppställning, allt för att undvika missförstånd och onödigt arbete vid ev. flyttning av vagn/bil. Ta även reda på vart närmaste brandsläckare finns (utmärkt på karta).

Säkerhet för el: Elskåpen har Europakoppling och 10 ampere. Det är alltid gästens ansvar att ha sin elektriska utrustning i säkert skick och att utrustningen är CEE-märkt och godkänd (vilket innebär att kabeln mellan stolpe och husvagn ska ha en kabelarea på minst 2,5 mm2). Krav på utrustning för elanvändning på campingplats ställs av elsäkerhetsverket. Observera att de flesta ”billigare” kablar som säljs på lågprisaffärer inte är godkända. Gräv inte ner några kablar i marken. Elverk är inte tillåtet.