Eftersäsong

Eftersäsong

Eftersäsong 16/8–22/9–2024 och kostar 2400kr + el 2,95 kr/kWh.
Bokning sker via telefon 0503-31052 med start 1/7-2023 kl. 10:00. Då meddelar ni även ankomstdag.
Eftersäsongen betalas via faktura innan uppställning och incheckning av husvagn (se Bokningsvillkor).
OBS! Begränsat antal.

Eftersäsong innebär att du ställer upp husvagnen och betalar ett fast pris + den el du förbrukar. Ni kan då bo så många nätter ni önskar fram tills eftersäsongen är slut. Husvagnen ska vara borta senast 22/9-24.

Bra att veta för dig som har ett av våra säsongsalternativ

Våra säsongsalternativ: Helsäsong, Försäsong, Eftersäsong samt Vintersäsong.

Betalning: På avtalet och fakturan står säsongsavgiften samt betalningsvillkor. I priset ingår varmvatten i duscharna, trådlöst Wi-Fi (ej streamingtjänster) samt vissa evenemang och aktiviteter.

Uppsägning av säsongtomt: Om du vill säga upp din säsongsplats behöver du som står på den aktuella fakturan skicka in en skriftlig uppsägning till kontakt@hjocamping.se senast dagen innan anmälningsavgiften ska vara betald (se faktura). Om ni inte säger upp er plats kommer ni automatiskt att bokas om till året där på (gäller alla våra säsongsalternativ). Detta gäller dock ej om du endast har haft en eftersäsongsplats, då den måste bokas om varje år via telefon den 1 juli.
Har du däremot en försäsongsplats så bokas även eftersäsongen in automatiskt på samma bokning och då måste du ge besked via mejl senast 28 feb om du inte vill ha eftersäsongsplatsen.

Byte av säsongsplats: Önskar du byta plats kontaktar du receptionen för ytterligare information (gäller ej helsäsongsplatser).

Incheckning: Säsongsplatsen ska vara betald innan incheckning sker. Vid incheckning får du en personlig kod till infartsbommen.

El: Campingvärden läser av platsens elmätare på ankomstdagen och dokumenterar det i receptionen. Du som gäst skriver även upp eller tar ett kort på din mätarställning vid ankomst så att även du har rätt uppgifter. Din förbrukade el betalas månadsvis samt vid utcheckning i receptionen. Du skriver av eller tar ett kort på den aktuella mätarställningen och meddelar oss i samband med betalning. På vintersäsongen läser campingvärden av elmätaren vid årsskiftet samt vid utcheckning och kostnaden för den förbrukade elen faktureras till din angivna mejladress. Kontakten/sladden ska vara inkopplad under hela uppställningstiden så att ingen annan gäst använder ditt uttag. Vi rekommenderar dig att titta till din elmätare med jämna mellanrum så att du har koll på vad du förbrukar. Du reglerar själv inne din vagn vad du vill ha igång. Är det kallt eller att ni har mycket på tickar det snabbt iväg. Observera att om elmätaren går sönder så stannar den – den skenar inte. Om elmätaren inte är anslutenalternativt att vi eller ni upptäcker att elmätaren inte fungerar kommer du som gäst att få betala en uppskattad elavgift (från senast dokumenterad elmätarställning) oavsett om ni bott i husvagnen eller ej.

Tomt: Vid för-, efter- och vintersäsong är det inte tillåtet att bygga golv/trall på sin tomt. Det är endast tillåtet på helsäsongsplatser. Ingen byggnation är tillåten utanför egen tomtgräns. Önskar du bygga trall/golv kontakta campingvärden för ett godkännande. Trall/golv måste göras på ett sådant sätt att flyttning lätt kan ske. Fyllnadsmaterial och förändring av tomt får endast utföras i samråd med campingvärd och endast då tomten uppvisar onormala markförhållanden. Det är heller inte tillåtet att anlägga rabatter i marken. Staket och fasta vindskydd upp till 70 cm i höjd är tillåtet. Tillfälliga vindskydd av tyg och liknande material som är högre än 70 cm är tillåtet förutsatt att det inte hindrar sikten av gator (t.ex. hörntomter). Fasta anordningar utöver detta är inte tillåtet om det inte skett en överenskommelse med campingvärd.

Gas:Du ska i samband med incheckning visa upp ett intyg på att ekipaget är gasoltestad och godkänd. Intyget får inte vara äldre än ett år.

Övrigt: Vattnet ute på området stängs av när det blir för kallt och sätts på när vädret tillåter. Observera att snöröjning är begränsad till den stora infartsvägen.

När ni har bokat en försäsongsplats kommer ni att få en faktura, avtal, Trivsel och ordningsföreskrifter samt Bra att veta för dig som har ett av våra säsongsalternativ skickade till din mejladress. När anmälningsavgiften är inbetald är bokningen bekräftad och du har då godkänt våra boknings- och ordningsföreskrifter. Vid avbokning görs ingen återbetalning av anmälningsavgiften.

Akomstdatum för våra säsonger gäller förutsatt att platsen är brukbar.