Välkomna att vintercampa hos oss!

Vill du månadscampa:

Från 27/9 2021 är receptionen stängd. Men det går bra att fortsätta campa hos oss. Vintersäsong innebär att ni ställer upp er husvagn minst en kalendermånad fram till 27/3 2022. Det kostar 1000 kr/månad + el 1,85 kWh. Du står inne på campingområdet där ett av servicehusen är öppna. Vid intresse för vintercamping månadsvis mejla oss dina kontaktuppgifter, hur lång husvagn du har och när du önskar komma till: kontakt@hjocamping.se. Under er vistelse får ni låna en tagg till bommen som lämnas tillbaka vid utcheckning. Betalning sker med faktura till din angivna e-postadress.

Vill du vintercampa helger (fre-sön):

Husbilsplatserna utanför campingen är endast drop-in med självbetjäning. OBS! Ingen intresseanmälan krävs för att campa Fredag-Söndag.

Önskar ni campa inne på området över jul/nyår, vänligen kontakta oss på kontakt@hjocamping.se

 

Husbilsplatser Inne på camping
Husbil: Ja. Ja.
Husvagn: Nej. Ja.
Öppet: Alla dagar i veckan, året om. Fredag – Söndag. Alternativt månad.
Wifi: Ja. Ja.
Servicehus: Ja, kod finns på kvitto. Ja, får kod vid ankomst.
Förbokning: Nej, endast drop-in. Nej, endast drop-in.
Betalning: Med kort i betalstation som ligger i anslutning till husbilsplatserna. Swish eller med kort i betalstation som ligger i anslutning till husbilsplatserna.
Vid ankomst: Backa in på platsens högra sida, checka in och betala i betalstation. Ring telefonnumret bredvid dörren på receptionens framsida för att få tagg till bom samt kod till servicehus.
Utcheckning: Senast kl. 12:00. Senast kl. 15:00, lämna tagg i svart brevlåda vid entréns framsida.
Placering av ekipage: ALLA ekipage backas in på höger sida. ALLA ekipage backas in på höger sida.
Plats med el (per natt): 250:- 250:-
Plats utan el (per natt): 200:- 200:-

 

 

 

Våra husbilsplatser är öppna året om med självbetjäning. Observera att du måste ha ditt betalkort öppet för internetköp. På gaveln till receptionshuset finns två toaletter. I servicehuset nedanför receptionen finns toalett, gratis duschar samt kök. Lösenord till gratis Wi-Fi finns vid incheckningstavlan. Intill husbilsplatserna finns tömning för latrin- och gråvatten. När vädret tillåter finns färskvatten. Påfyllning av färskt vatten sker annars med din kanna från servicehuset.